Een online bezoek aan een duurzaam huis

Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Ontmoet ervaren huiseigenaren via videoverbinding tijdens de online Nationale Duurzame Huizen Route. 

In november en december laten meer dan honderd huiseigenaren zien hoe zij hun woning duurzaam maakten. Met een korte presentatie geven zij uitleg over de aanpassingen in hun huis en beantwoorden graag al je vragen. Er is plek voor 6 tot 8 bezoekers per videogesprek.

Dit hoef je de deur niet uit; en kun je vanaf de bank op binnenkijken bij inspirende voorbeeldhuizen in alle uithoeken van het land.

Zo werkt het:

Stap 1: Bekijk de woningen die meedoen en kies een huis met jouw interesse. Bijvoorbeeld uit dezelfde bouwperiode of met een duurzame maatregel die jij overweegt.

Stap 2: Schrijf je in voor een online bezoek aan die woning. Je ontvangt daarna instructies in je mailbox. 

Stap 3: Log op de betreffende datum in via de link in je mailbox en geniet van het gesprek met de ervaren huiseigenaar en de andere geïnteresseerden!  

Deel uw ervaringen met duurzaam wonen

Woon je zelf in een duurzaam huis en wil je anderen op weg helpen tijdens een videogesprek? Meld je woning dan aan op de website en geef vervolgens door op welke dagen je een online bezoek kunt organiseren. 

Nationaal Duurzaamheidscafé 

Op 27 november vindt de eerste live-uitzending van het Nationaal Duurzaamheidscafé plaats. Deze avond staat in het teken van duurzaam wonen: nu én in de toekomst. Het wordt een divers programma waarbij verschillende gasten online aan tafel schuiven bij presentatrice Hella van der Wijst. Kennis en ervaringsverhalen wisselen elkaar af. Lees meer >          


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij beantwoorden deze graag.